Afhaalkluis – Apotheek De Leyens – Zoetermeer

Apotheek De Leyens

Hekbootkade 56 2725 AR Zoetermeer Tel:079-3312900

Afhaalkluis

24/7 AFHALEN

Uw medicijnen 24/7 ophalen wanneer het u uitkomt

Bij onze apotheek kunt u gebruik maken van een automatisch afhaalsysteem. Dit is een gratis service, waarmee u 7 dagen per week, 24 uur per dag, uw medicijnen kunt ophalen. U kunt zowel binnen als buiten openingstijden gebruik maken van de afhaalautomaat. Zo hoeft u nooit te wachten, en bepaalt u zelf wanneer het u uitkomt om uw medicijnen op te halen.

Gebruik maken van deze service?

U kunt zich aanmelden bij de assistente in de apotheek.

Spelregels

Als u gebruik maakt van de afhaalkluis is het gebruik van een automatische incasso verplicht.

De kluis is te vinden naast de hoofdingang van het gezondheidscentrum en is 24/7 toegankelijk en te gebruiken.

Als er medicatie voor u in de kluis wordt geplaatst ontvangt u een e-mail met een ophaalcode. Deze code is 3 dagen geldig. Als u de medicatie niet ophaalt binnen deze termijn wordt de medicatie uit de kluis gehaald en in de apotheek geplaatst. U ontvangt dan een nieuwe ophaalcode om uw medicatie binnen in de apotheek op te halen.

In de volgende situaties  kunnen wij uw medicijnen niet in de kluis plaatsen:

  • U krijgt de medicatie voor het eerst. Graag willen wij met u de medicatie bespreken aan de balie. Op deze manier kunnen wij u goed informeren over uw nieuwe medicatie.
  • U gebruikt de medicatie al, maar er is een wijziging in het gebruik. Ook in dit geval willen wij graag met u de wijzigingen in het gebruik van uw medicatie doorspreken aan de balie.
  • U gebruikt medicatie die in de koelkast bewaard moet worden. De afhaalkluis beschikt niet over gekoelde vakken. Wij moeten uw medicatie bewaren in de koelkasten binnen de apotheek tot u de medicatie op komt halen.
  • Grote pakketten passen niet in de afhaalkluis. Deze zetten wij voor u klaar binnen de apotheek.

In de e-mail die u ontvangt staat beschreven of u uw medicatie op kunt halen uit de afhaalkluis of dat uw medicatie klaar ligt in de apotheek. Deze informatie kunt u vinden in het onderwerp van de e-mail. Codes voor de kluis bestaan uit 8 cijfers en afhaalcodes voor binnen de apotheek bestaan uit 4 cijfers.